От БСП обявиха видеото, в което се вижда как бащата на

...
От БСП обявиха видеото, в което се вижда как бащата на
Коментари Харесай

БСП обяви видеото от катастрофата с бащата на президента за `евтино` и достойно за `Златна малинка`

От Българска социалистическа партия оповестиха видеото, в което се вижда как бащата на президента блъска инвалидна електрическа триколка, за " евтина кино продукция, която заслужава " Златна малинка " (антинаграда за лоши актьорски осъществявания и слаби филми).
 Прокуратурата: Написали акт на инвалида, блъснат от бащата на президента  Бащата на президента Радев блъснал с колата си неработоспособен (видео)
" Имаме видео от случая, както Министерство на вътрешните работи сподели с " тротонетката ", в действителност това е триколка, само че нямаме видео от държавното трасе, където бе погубен Петър Христов. Ако министър Радев е задоволително сериозен да прави внушения, то желая да знам какво се случва по такива знакови убийства, които би трябвало да вълнуват Радев и Министерство на вътрешните работи ", обяви зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, като напомни за убийството на предприемача при започване на годината.

Той добави, че е несериозно изказванието, че Българска социалистическа партия са поискали казусът да бъде затулен. Как някой от управлението ще принуди министъра, на който всеки ден му желаеме оставката, да прикрие случая? Как си го представяте? Аз тъй като не мога да си го показва ", изясни Добрев. 

Инцидентът с Георги Радев е станал в Харманли преди повече от 10 дни, само че за него се разбра едвам в края на предходната седмица, след като в YouTube се появи видео от охранителна камера. Родителите на президента коментираха, че инвалидната триколка е връхлетяла върху тях. От прокуратурата оповестиха, че е бил формиран акт на мъжа в триколката - Стефан Тодоров. Пред Нова тв Тодоров изясни, че ще остане другар с бащата на президента. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР